Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TSKM'de "Baroktan Günümüze Oda Müziği" konseri

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi, klasik müzikseverleri "Baroktan Günümüze Oda Müziği" isimli konserle müzik yolculuğuna çıkardı.

        Maltepe Belediyesinin mart ayındaki sanat etkinlikleri kapsamındaki konser, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Konserde piyanoda Caner Ünsal, kemanda Gonca Çeliker Bilget, flütte Metin Yavuz, viyolonselde Yeşim Madanoğlu ve Engin Şen sahne aldı. Akademisyen ve performans sanatçılarından oluşan topluluk, barok dönemden çağdaş dönem müziklerine uzanan geniş bir yelpazede eserler sundu. Topluluk, barok dönemin ünlü bestecilerinin ve günümüz oda müziğinin sevilen eserlerini, ikili ve üçlü performanslarla yorumladıkları konserleriyle, klasik müzikseverlere Maltepe'de unutulmaz bir akşam yaşattı.

        (ÖY-SÜ-Y)

        12.03.2017 17:21:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler