Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Fırat: "16 Nisan'da Türkiye kazanacak"

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, 16 Nisan'da Türkiye'nin kazanacağını söyledi.

        Hakkari'de köy ve mezraların tümünü referandum çalışmaları kapsamında ziyaret etmeye devam eden AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, beraberindeki MYK üyesi Emrullah Gür ve partililerle bugün de Yüksekova ilçesine bağlı 4 ayrı köyü ziyaret etti. Altınoluk, Güçlü, Dilekli ve Doğanlı köylerini ziyaret eden Başkan Fırat ve beraberindekiler, köy sakinleri tarafından coşkuyla karşılandılar. Evlere konuk olan Başkan Fırat ve beraberindekiler, önce köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyip not aldı. Daha sonrada referandum çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek, köylülerle sohbet eden Başkan Fırat, 2000'li yıllara kadar Türkiye'de rota çizenlerin Cumhurbaşkanlığı sistemi ile bir daha bu gücü ellerine geçiremeyecekleri için kaygılandıklarını söyledi. Başkan Fırat, "Uluslararası diplomasi ve hukuk tanımaz skandal kararlar ile demokrasiyi utandırıyor, katlediyorlar. Bu kaygıların, faşist uygulamaların sahiplerine sesleniyoruz. Milletimiz katlettiğiniz demokrasiye 15 Temmuz'daki gibi nisanda da sahip çıkacak. 16 Nisan'da faşist politikalarınız kaybedecek. Planlarınız bozulacak. Milletimiz kazanacak. Demokrasi kazanacak. Türkiye kazanacaktır" dedi.

        (FT-MSA-Y)

        13.03.2017 09:33:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler