Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çetin pazar esnafına cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, pazar esnafını ziyaret ederek, 16 Nisan'daki referandum için destek isteyip, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

        Başkan Çetin, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatarak ilçe sakinlerinden 'evet' için destek istiyor. Referandum turları kapsamında ilçedeki Ayyıldız, Salı, Cumartesi, Altınova, Pazartesi, Çarşamba pazarlarını da ziyaret eden Başkan Çetin, anayasa değişikliği hakkında esnafı bilgilendirdi. Yapılacak olan referandumun kişiler için değil Türkiye için olduğunu söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Yeni sistem kişiler için değil, güçlü Türkiye için yapılıyor. Güçlü Türkiye'yi istemeyen Avrupa'nın antidemokratik uygulamalarını da görüyorsunuz. PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri de bu yeni sistemden rahatsız. Bunlara en güzel cevabı 16 Nisan'da sandıkları 'evet'lerle doldurarak vermemiz gerekiyor" dedi.

        Esnafın taleplerini de dinleyen Başkan Çetin, teklifleri geri çevirmeyip esnafla aynı sofrayı paylaşarak birlikte yemek yedi. Başkan Çetin'in her zaman esnafın yanında olduğunu belirten pazar esnafı, ziyaretinden dolayı Çetin'e teşekkür edip, 16 Nisan'da 'evet' desteği vereceklerini açıkladı.

        Belediye Başkanı Çetin'e AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu ve partililer de eşlik etti.

        (ZEY-CC-Y)

        13.03.2017 10:02:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler