Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dörtyol'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Necati İvgin

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" etkinliği düzenlendi.

        Mehmet Akif Ortaokulu tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. yıl dönümü Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından okul müdürü Orkun Karakurum tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

        Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ile ilgili sinevizyon gösterisi sunumunun ardından öğrenciler tarafından oratoryo sergilendi.

        Günle ilgili ilçe genelinde okullar arası yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Etkinlik, resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

        Anma programına Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, AK Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

        (NCT-Y)

        13.03.2017 10:47:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler