Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kumluca Devlet Hastanesi yeni psikiyatri uzmanı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Sarıkayalı

        ANTALYA (İHA) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Kumluca Devlet Hastanesi'ne yeni psikiyatri uzmanı atandı.

        Kumluca Devlet Hastanesi'ne atanan Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut görevine başladı. Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan, "Hastanemize yeni psikiyatri uzmanı atandı. Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut Kumluca Devlet Hastanesi'ndeki görevine 8 Mart 2017 Çarşamba günü itibari ile başlamıştır. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyoruz" dedi.

        Kumluca Devlet Hastanesi'ne atanan Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut da "Kumluca Devlet Hastanesine atamam yapıldığı için ve Kumluca halkına hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Görevim süresince elimden gelen en iyi hizmeti hastalarıma sunacağım."

        Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut

        1988 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Psikiyatri Uzmanı Dr. Sercan Karabulut, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2011 yılında mezun olmuş aynı yıl İstanbul Üniversitesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında ihtisasa başlamıştır. 2016 yılında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başlayan Uz. Dr. Karabulut Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamayla 8 Mart'ta Kumluca Devlet Hastanesi'nde ki yeni görevine başlamıştır.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.03.2017 10:52:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler