Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Gölpazarı'nda yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Gölpazarı Öğretmenevi'nde Halk Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı yapıldı.

        Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Şube Müdürleri İbrahim Barış Kalın ve Metin Sarıfakıoğulları ile Bilecik'te görev yapan Halk Eğitim Merkezi müdürleri katıldı. Toplantıda Halk Eğitim Merkezlerinin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar, açtıkları kurslar değerlendirildi. Bundan sonraki aşamada yapılacak çalışmalar hakkında planlamalar yapıldı. Merkezler arasındaki iş birliği ve koordinasyon hakkında istişarelerde bulunuldu.

        Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, örgün eğitim dışına çıkmış vatandaşlara eğitim hizmeti sunan Halk Eğitim Merkezlerinin çalışmalarının ülke ve insanlar için çok önemli olduğunun altını çizdi. Fazilet Durmuş toplantıda, "Halk Eğitim Merkezlerimiz insanımıza meslek edindirme ve insanımızın mesleki yeterliklerini artırma konusunda önemli katkılar sağlıyor. Toplumun her kesimine ve her yaş grubuna hitap eden Halk Eğitim Merkezlerimiz, Bilecik'imize çok önemli hizmetleri sunuyor. Toplantıya katılan kurum müdürlerimize çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (CKT-CY-Y)

        13.03.2017 11:04:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler