Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ka(e)derli Kadınlar Kulübü seyirci ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü yeni sezonda üçüncü tiyatro oyununun prömiyerini yaptı.

        Süpervizörlüğünü Türkiye'nin ünlü sanatçılarından biri olan Ayşen Gruda'nın yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, yeni sezondaki "Ara ki Bulasın" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı tiyatro oyunlarının ardından "Ka(e)derli Kadınlar Kulübü" adlı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluştu.

        Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen prömiyere, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, daire müdürleri ve çok sayıda tiyatro sever kadın katıldı. 8 Mart Dünya emekçi Kadınlar Günü nedeniyle sahneye konan oyunda, birbirinden ayrı hikâye ve derdi olan kadınlar anlatılıyor. Ceren Tosun, Derya Dobrişan, Funda Anatürk, İlknur Nazlı, İpek Uzkalan oynadığı oyunun yönetmenliğini ise Elçin E. Karaahmet yapıyor. Samimi, halkın içinden kadın kahramanların yer aldığı oyunda, erkek oyuncular ise müzik ile desteği veriyor. Ahmet Kayaarası, Hüseyin Demir, Sezer Sarıbardak müziklerinin yer aldığı oyun, Nisan ayında da tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek.

        (BRK-MET-Y)

        13.03.2017 13:06:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler