Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aşkale'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yılı kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Celal Dilsiz

        ERZURUM (İHA) - Aşkale'de 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 96.yılı düzenlenen törenle kutlandı.

        İstiklal Marşının kabulünün 96. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla İMKB Öğretim Okulu tarafından hazırlanan program sahnelendi. İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.

        Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan okul müdürü Kemal Balcı, 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 96. yılında büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u minnet ve rahmetle andıklarını söyledi.

        Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan slayt gösterisinin ardından, öğrencilerin hazırladığı gösterisi ve tiyatro gösterisi sahnelendi. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından, en güzel İstiklal Marşı okuyan ve şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.

        (CD-Y)

        13.03.2017 13:10:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler