Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKA Derneğinden birlik ve beraberlik gecesi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Arapgir, Kemaliye, Ağın (AKA) Derneği tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

        Malatya Öğretmenevinde bu yıl 3.'sü düzenlenen geceye, Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş, İnönü Üniversitesi Mühendis Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Hayaloglu, Dr. Mehmet Şehitoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Abdullah Şekeroğlu'nun moderatörlüğünü üstlendiği gecede Şekeroğlu, yaptığı şakalarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

        Malatyalı sanatçı Sümeyye Tosun'un birbirinden güzel türküleri ile devam eden gecede yerli sanatçılardan klarnet ustası Cengiz Yurtseven de seslendirdiği şarkılar ve klarnetiyle geceye renk kattı. Programda bir konuşma yapan AKA Derneği Başkanı Yusuf Sümer Yalçın, geceye katılanlara teşekkür ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

        Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş ise gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, gecenin çok güzel geçtiğini ifade etti.

        (BT-SD-Y)

        13.03.2017 13:15:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler