Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tiryaki Altındağlı müteahhitlerle buluştu

        ANKARA (İHA) - Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yoğun mesai temposunu hafta sonu da sürdürdü. Altındağlı müteahhitlerle bir araya gelen Başkan Tiryaki, "Anayasa değişikliği ile güçlü ve büyük Türkiye'nin önünü açacak bir süreç başlayacak. Memleketimiz daha müreffeh daha huzurlu olacak" dedi.

        Altındağlı müteahhitlerle sohbet eden Başkan Tiryaki, ilçede kısa süre içerisinde büyük mesafe kat ettiklerinin altını çizdi. Başkan Tiryaki, ilçenin eski halinin herkes tarafından bilindiğini hatırlatarak, Altındağ'ın bu hızlı yükselişine müteahhitlerin de destek verdiğini belirtti. Altındağ'ın el ele daha modern ve daha estetik bir hale geldiğini kaydeden Başkan Tiryaki, yaptıkları çalışmaların tüm Türkiye'de örnek gösterildiğine dikkat çekti. Tiryaki, referandum hakkında da bir değerlendirme yaptı. Gerek Türkiye için, gerekse Altındağ için iyi işler yapılıyorsa halkın destek vermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Tiryaki, sağduyu çağrısını yineledi. Başkan Tiryaki, referandumdan çıkacak sonucun Türkiye'yi bir adım daha ileri götüreceğini ifade ederek, "Daha müreffeh bir Türkiye, kalkınmış bir Türkiye istiyoruz. Bunun için de cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bir fırsattır. Türk halkının bu fırsatı kaçırmayacağına canı gönülden inanıyorum" dedi.

        (BC-CC-Y)

        13.03.2017 13:20:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler