Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyde sosyal tesis sevinci

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İl Özel İdaresi, Altıntaş Köylere Hizmet götürme Birliği ile köy halkının katkılarıyla Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Altıntaş köyünde hayata geçirilen Altıntaş Köyü Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

        Açılışa, Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Murat Koyak, Altıntaş İl Genel Meclisi Üyesi Saadettin Koşmaz, Altıntaş Köyü Muhtarı Mevlit Çelik, bazı köy muhtarları ile köy halkı katıldı.

        Köyleri daha yaşanabilir hale getirme gayreti içerisinde olduklarına dikkat çeken Vali Ahmet H. Nayir, Altıntaş Sosyal Tesisi'nin devlet millet işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.

        Sosyal tesisin kapısına kilit vurulmaması gerektiğinin altını çizen Vali Ahmet H. Nayir, "Devlet olarak gayemiz, hedefimiz, faaliyetlerimiz insanımıza daha rahat yaşayabileceği ortamlar sağlayabilmek. Ülkemizi daha rahat hale getirmek, illerimizi, ilçelerimizi, köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için herkes gayret içinde. Meclisimiz milletvekilleriyle, yürütmemiz başta Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız olmak üzere, merkezi yönetimimiz, valiliklerimiz, kaymakamlıklarımız, yerel idarelerimiz, özel idarelerimiz olarak herkes bu gayeyi oluşturacak faaliyetler içerisinde bulunma gayretinde Bu faaliyet de bunlardan bir damla olarak köyümüze kadar gelmiş, sizlere hizmet edecek bir bina. Aynı zamanda güzel bir işbirliğinin de ürünü olarak devlet-vatandaş işbirliği, il-ilçe işbirliğinin de güzel bir örneği. Bu binanın varlığı kadar kullanılması önemli. Kapısında kilit olmadan, güzel işlere kapısını açmış vaziyette her faydalı toplantı, bir araya gelme için kullanıldığı zaman bu binalar yıpranmıyor. 'İşleyen demir pas tutmaz, yuvarlanan taş yosun tutmaz' misali buralar daha temiz, daha kullanılır halde kalıyor. Bizlerin size tavsiyesi buraları olabildiğince köy menfaatine, toplum menfaatine kullanmanız. Asıl hedef bu. Görev alan herkes bütün azmi ve gayretiyle sizlerin daha rahat edebilmesi için kafa yoruyor. Toplantılarımız, çalışmalarımız buna yönelik ve kapımız da herkese açık. Getireceğiniz yeni öneri ve tekliflere de açık pozisyondayız. Hamdolsun bütçe imkanlarımız da iyi. Düşündüğümüz iyi bir faaliyet varsa gerçekleştirecek durumdayız" diye konuştu. (EFE)

        13.03.2017 13:20:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler