Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ücretsiz sinema günleri yoğun ilgi görüyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin, yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlemeye başladığı ücretsiz sinema günlerinin mart ayı programı devam ediyor. Kültür ve Kongre Merkezi sinema salonlarında gösterime giren filmler, çocuklar ve yetişkinler tarafından yoğun ilgi görüyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın talimatıyla, kültür sanat çalışmaları kapsamında her ay düzenlenen ücretsiz sinema günleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, çocuklara sinemayı sevdirmek ve yetişkinlerin sanatsal faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla düzenlediği sinema günleri yoğun ilgi görüyor. 8 Mart'ta yetişkinlere yönelik Sevgi Taşı filmi ile başlayan ücretsiz sinema günleri, mart ayı boyunca sürecek.

        Filmler ilgiyle izlendi

        Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi sinema salonlarında hafta sonu yetişkinlere yönelik Sevgi Taşı, çocuklara yönelik ise animasyon türündeki Küçük Kurtarıcılar ve Kurbağa Krallığı filmleri gösterime girdi. Filmler, çocuklar ve yetişkinler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

        (İHA-MP-Y)

        13.03.2017 14:08:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler