Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksek gerilim hattına temas eden usta ağır yaralandı

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Karpuzlu ilçesine bağlı Şenköy Mahallesinde meydana gelen iş kazasında bir kişi ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan şahsın tedavisi devam ederken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Olay öğlen saatlerinde Kırsal Şenköy Mahallesi Karabelen Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; mahallede yaşayan M.C. isimli şahsın evinin çatısına güneş enerjisi kurmaya gelen özel bir firma çalışan. A.K. elindeki metalin evin üzerinden geçmekte olan yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu bir anda akıma kapıldı. Elleri ve ayakları parçalanan şahıs çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan şahıs tedavi altına alındı.

        Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

        (İK)

        13.03.2017 14:11:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler