Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılaydan öğrencilere kıyafet desteği

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Kızılay Hasköy Şube Başkanlığı tarafından öğrencilere kıyafet dağıtımı yapıldı.

        Kızılay Hasköy Şube Başkanlığı, Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesinde eğitim gören 200'ün üzerinde öğrenciye kıyafet dağıtımı gerçekleştirdi. Kızılay bağışçıları tarafından gönderilen kıyafetler, okulda öğrencilere teslim edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kızılay Hasköy Şube Başkanı Ersin Matpan, 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde okullara yardım yapmaya devam ettiklerini söyledi. Bugün de Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik kıyafet dağıtımı yaptıklarını ifade eden Matpan, "Okul idarecilerimizle istişare ettiğimiz konularda yardımlarımız dokunsun diye bu tür faaliyetleri yürütüyoruz. Bu kapsamda Kızılay Şubesi olarak bağışçılarımız tarafından gönderilen giyim ürünlerini bugün burada Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize teslim etmiş bulunmaktayız. Burada amacımız öğrencilerimizi eğitimlerinde başarılı olmaları konusunda sevindirmektir. Hiçbir zaman bir öğrencimizin mağdur olmasını veya bir şeyinin eksik olmasını istemeyiz. Bu yaptığımız bir hayır işidir. İdarecilerimizden almış olduğumuz rakamlara göre 200 öğrenci tespit edilerek tarafımıza iletilmiştir. Burada okul idaresi ve öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Bu tür faaliyetlerimiz sadece bu okul ile sınırlı değil, yarın başka bir okula da bu tür etkinliklerde bulunabiliriz. İlçemizde bu tür faaliyetlerin arttırılması noktasında elimizden geldiğince her zaman bu tür yardımlara hazırız. Sonuç itibariyle biz hayırsever bir kurumuz. Bizler de bu ürünleri dışarıdan bağışçı olarak alıyoruz. Bizlere bu konuda bağışta bulunan hayırsever kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Ayrıca Türk Kızılayı güçlü bir konumdadır. Bizim buradaki amacımız çocuklarımıza sahip çıkmaktır. Çocuklarımız her zaman olduğu gibi örf ve adetlerini takip ettiren bir toplum olarak yetişmeye devam ediyor. Bu noktada eğitim konusunda okullarımızdaki eğitim kalitesinin arttırılması için çalışan başta İlçe Kaymakamımız Ahmet Özkan, Milli Eğitim Müdürümüz Necdet Bozyel ve buradaki öğrencilerimize emek veren okul müdürümüz Yunus Yalçın'a emeklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

        Öğrencilerin dışında vatandaşlara yönelik yardımların yapıldığını da hatırlatan Matpan, "Bu bölgede herkes birbirini tanıyıp yakından izliyor. Onun için yaptığımız yardımların birçoğunu yansıtmıyoruz. İnşallah yaptığımız yardımlar bir nebze de olsa ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılıyordur. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız şeylerin olmayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

        (UU-MSA-Y)

        13.03.2017 14:28:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler