Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLDEF'ten Kurtulan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), "Anadolu Günleri Sergisi" öncesi Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette konuşan Başkan Sadi Kurtulan, birçok farklı şehrin kendine has kültürünü Bursalılara tanıtma imkanı sunacak faaliyetten dolayı BİLDEF heyetine teşekkür etti. Bu tür faaliyetlerin kültürel kaynaşmaya ve sosyal dokuya güç kattığını söyleyen Sadi Kurtulan, "33 il derneğinin oluşturduğu BİLDEF, Bursa için güçlü bir çatı, Türkiye'ye örnek olan bir federasyon. Bursa hepimizin ortak paydası. Hep birlikte Anadolu'nun güzelliklerini Bursa'da görme şansı bulacağız" dedi.

        BİLDEF Başkanı Mustafa Dursun ise, 'Anadolu'nun Bütün Renkleri Bursa'da' sloganıyla yapılacak Anadolu Günleri'nin 28 Mart-2 Nisan tarihleri arasında AKMM Fuar Alanı'nda düzenleneceğini söyledi.

        (MŞ)

        13.03.2017 14:43:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler