Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis'te 82 kaçak şahıs yakalandı

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda Afganistan, Pakistan ve Özbekistan vatandaşı 82 kaçak şahıs yakalandı.

        Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Tatvan ilçesinde Kaynarca Jandarma Komutanlığınca icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde 16 Afganistan ve 4 Pakistan uyruklu, Adilcevaz ilçesine bağlı Bahçedere köyü Çimenli mevkiinde ise 41 Afganistan ve 21 Özbekistan uyruklu olmak üzere toplam 82 kaçak şahıs ile organizatörlük yaptıkları tespit edilen 3 Türk vatandaşının yakalandığı belirtildi. Açıklamada, "Yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı edilmek üzere adli ve idari işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bitlis İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiş, organizatörlük yapan 3 Türk vatandaşı ise adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.

        (VO-MSA-Y)

        13.03.2017 14:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler