Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulalılar Yalçın Özden Tiyatrosuyla güldü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, ünlü tiyatro sanatçısı Yalçın Özden'in yazdığı ve sevilen oyuncuların yer aldığı "Dün Bugün ve Yarın" adlı tiyatro oyununu Kulalı sanatseverlerle buluşturdu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında "Dün, Bugün ve Yarın" adlı tiyatro oyununu Kulalı sanatseverlerle buluşturdu. Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sergilenen, Yalçın Özden Tiyatrosu sanatseverleri kahkahaya boğdu. Kulalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer de takip etti. 'Dün neydik şimdi ne olduk yarın ne olacağız' diye yola çıkan oyunda ortaya çıkan komik ve ilginç skeçler izleyicileri kahkahaya boğdu.

        Modern kabare oyununun örneklerini sunan Özden'in, gelecekte genetiği bozulmuş bir insanı canlandırırken "Bizi doğaya bırakacağınıza, doğayı bize bıraksaydınız, bunlar olmazdı" repliği salonu dolduran seyircilerden büyük alkış aldı. Oyun sonunda Özden ve usta ekibine çiçek takdim ederek teşekkür eden Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Biçer, Yalçın Özden Tiyatrosu'nu Kula'da izleme imkanı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

        (AY-Y)

        13.03.2017 15:11:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler