Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Oğuz Ata Tesislerinde spor yapanlara sağlık taraması

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, Oğuz Ata Tesislerinde spor yapan vatandaşlara sağlık taraması yaptı.

        Oğuz Ata Tesislerinde yapılan taramayla ilgili açıklamalarda bulunan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, sporun hayatın önemli aktivitelerinden birisi olduğunu söyledi. Başkan Özgüven, sağlık açısından spor yapmanın elzem olduğunu belirterek, "Bu anlamda biz de Oğuz Ata Sosyal Tesislerimizde spor yapan hemşehrilerimizin sağlık kontrollerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını düşünüyoruz. Belediyemiz sağlık ekibiyle yürüttüğümüz bu uygulama ile spor yapan hemşehrilerimizin belirli günlerde tansiyon ve kan değerlerinizi ölçüyoruz. Halkımızın yoğun ilgi duyması ilçemizde spora verilen değeri gözler önüne seriyor, bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediye olarak spor alanında da önemli hizmetlere imza attık. Bu anlamda ilçemize birçok spor tesisi kazandırdık" dedi.

        Ereğli Belediyesi'nin yürüttüğü bu uygulamanın yerinde ve anlamlı bir çalışma olduğunu belirten vatandaşlar Başkan Özgüven ve ekibine teşekkür etti.

        (US-AH-Y)

        13.03.2017 15:40:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler