Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da fotoğraf sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bitlis Temsilciliği ile Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "öncü hanımlar" adı altında fotoğraf sergisi açıldı.

        Tatvan Yaşam AVM giriş katında açılan "öncü hanımlar" isimli fotoğraf sergisinde, farklı meslek gruplarında öncü olan kadınların fotoğrafları sergilendi. Düzenlenen sergi ile ilgili açıklamada bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bitlis Temsilcisi Cihad Veysel Aki, sergiyi Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte açtıklarını söyledi. Serginin bir gün boyunca açık kalacağını kaydeden Aki, kadına şiddete karşı çıktıklarını dikkat çekerek, kadının İslam'da verildiği değerle ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi. Cesaretiyle, bilgeliği ve becerileriyle topluma örnek olan hanımların bir gün ile sınırlı olmayarak daimi bir saygı ve sevgi ile yüceltilmesi gerektiğini ifade eden Aki, herkesi sergiyi ziyaret etmeye davet etti.

        Sergi açılışına katılımlarından ötürü davetlilere teşekkürlerini ileten Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardeş ise, gençlerin yapacakları tüm faaliyetlerde yanlarında olacaklarını ifade etti.

        Düzenlenen fotoğraf sergisine Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Kurban, Liman Başkanı Abdurrahman Aki ve davetliler katıldı.

        (HO-MSA-Y)

        13.03.2017 16:44:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler