Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar'da İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde ilk ve ortaokullar arasında, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla 'İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi.

        Çavdarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, belediye başkanı Halil Başer, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda İstiklal Marşının nasıl doğduğu hakkında konuşma, Mehmet Akif Ersoy' un hayatı ve İstiklal Marşımızın kabulü konulu slayt gösterisi sunuldu.

        İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında İlkokullar kategorisinde Fatma Zişan Sayar 1. olurken, Aleyna akıncı 2. oldu. Gülsena Zeybek 3. oldu. Ortaokullar katagorisinde 1. Müslime Yavuz, 2. İrem Zengin ve 3. Nefise Semerci elde etti.

        Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. (YD-EFE)

        13.03.2017 16:46:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler