Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Konak'dan, SGK İl Müdürü Fidan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülakdir Konak, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdür Samet Fidan'ı ziyaret ederek 2 kurum arasında önceki dönemlerde imzalanan protokol konusunda fikir alışverişinde bulundu.

        Başkan Konak beraberinde ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan ile Bolvadin Esnaf Odası Başkanı Sabahattin Çayır'ın bulunduğu heyet, son gelişmeler konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Konak, "SGK ile işbirliğimiz her yönden çok olumludur. Sayın Fidan, esnafımıza her zaman destek olmakta, gelişmeleri ve destekleri anında esnafımıza ve bizlere duyurmaktadır. Bu güzel işbirliği ile çok güzel işler yapacağız" dedi.

        SGK İl Müdürü Samet Fidan da yaptığı açıklamada, ESOB ile örnek bir işbirliği içinde olduklarını belirtti.

        (GC-

        13.03.2017 17:15:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler