Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaski'den iki ayrı ihale

        KAYSERİ (İHA) - KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, iki ayrı ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek, teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

        İhalelerin Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda yapıldığını kaydeden KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan "Yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapılan ihalelerden ilki Germiraltı- Anayurt depo terfi, isale hattı ve Anneler Parkı kuyu bağlantı yapımı işi, ikincisi ise Develi ilçesi Saraycık, Sarıkaya ve Yaylacık mahalleleri kanalizasyon kollektör ve şebeke hattı yapım işi" dedi.

        İhalelerin sonuçlarını, komisyon başkanı ve üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini açıklayan Batukan, ihalelere katılan firmalar ve teklifleri hakkında şu bilgileri verdi:

        "Germiraltı- Anayurt depo terfi, isale hattı ve Anneler Parkı kuyu bağlantı yapımı işi ihalesine 2 firma katıldı. Bunlardan Teksen Mühendislik 2.036.256,04 lira, Korkmazlar İnşaat 2.579.865,00 lira teklif verdi.

        Develi ilçesi Saraycık, Sarıkaya ve Yaylacık mahalleleri kanalizasyon kollektör ve şebeke hattı yapım işi ise 4 firma katıldı. Bu firmaların teklifleri şöyle; Çağan İnşaat 2.146.900,00 lira, Gelişim İnşaat 2.500.000,00 lira, Motif İnşaat 2.545.600,00 lira, Korkmazlar İnşaat 2.832.200,00 lira. "

        (SK)

        13.03.2017 17:16:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler