Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harran Üniversitesi aşçıları başarılarına bir yenisini ekledi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Katıldıkları yarışmalardan her zaman ödülle dönen Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO öğrencileri başarılarına bir yenisini ekledi.

        Muğla Fethiye'de düzenlenen 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında üniversite ekipler kategorisinde 1 Altın madalya, Taze Makarna yemek kategorisinde 2 Gümüş ile 1 Bronz madalya, Modern Türk Mutfağı kategorisinde ise 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazanarak dönen öğrenciler Ulusal yarışmalarda Harran Üniversitesini temsil etmeye devam ediyor.

        Öğrencilerin yarışmaya katılmasında ve hazırlanmasında aşçılık programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Şükran Taşkın, Öğr. Gör. Hafize Özbudun ve Öğr .Gör. Dilek Koçak yoğun bir çalışma gösterdi.

        Öğrencilerle birlikte 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasına katılan Öğr. Gör. Hafize Özbudun, "Geleneksel olarak katıldığımız 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından bu yılda madalyalarla döndüğümüz için çok mutluyuz. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca yarışmalara katılım konusunda bizleri teşvik eden ve desteklerini esirgemeyen Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastaş'a şahsım, öğrencilerim ve bölüm hocalarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr.Necmettin Elmastaş ise açıklamasında, her başarının ardında yoğun bir çalışma disiplini ve uyumlu bir ekibin olduğuna dikkat çekerek başarıda emeği geçen bölüm hocalarını, yarışmaya katılan aşçılık programı öğrencileri Fatma Gülşen, Ümmet Taşkın, Eda Güçlü ve Muhammet Altun'u başarılarından dolayı tebrik etti.

        (BB-SD-Y)

        13.03.2017 17:17:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler