Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti pazarda stant açtı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde AK Parti teşkilatı referandum çalışmalarına devam ediyor.

        İlçe teşkilatı, Cumartesi Pazarı'nda stant açtı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti görevlileri, referandumun ülkeye getireceği faydaları anlattı. Gemlik Belediye Meclisi üyeleri İbrahim Baki ve Ersin Kahraman, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Kaya, ilçe yöneticileri, kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları görevlileri stantta görev aldı.

        Baki; ''Ülkenin gelişimi, vesayetin son bulması için 18 maddelik anayasa değişikliği ön görüldü. 'Daha güçlü Türkiye' sloganıyla bizler de çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımıza konuyu aktarıyoruz. Kalıcı bir istikrar için, erken seçim, koalisyon ve benzeri siyasi tıkanmaların yaşanmaması için evet diyoruz. Bağımsız, aynı zamanda da tarafsız ibaresini yargıya getiriyoruz. Hukukun tarafsızlığı ve bağımsızlığı için evet diyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve TBMM genel seçimi 5 yılda bir aynı gün yapılacak. Vatandaş sürekli seçim maratonundan kurtulacak" dedi.

        (MŞ)

        13.03.2017 17:22:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler