Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın Şehit Ailesi ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği ile Ay-Şe Aydın Şehit ve Gazi Yakınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri Nazilli Belediyesi'nin misafiri oldu.

        Aydın Şehit Ailesi ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin ile Ay-Şe Aydın Şehit ve Gazi Yakınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkan Yardımcısı Ali Osman Aslan eşliğinde Nazilli Belediyesini ziyaret eden üyeler Gıdı Gıdı treni ile nostalji turu yaptı. Aydından gelen 35 kişilik gurup önce Sümer Kampus alanına giderek burada Gıdı Gıdı trenine bindi. Gıdı Gıdı treni ile nostalji turu yapan üyeler daha sonra Nazilli Belediyesi Hizmet Binasına gelerek Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın Şehir dışında olmasından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar tarafından ağırlandı.

        Aydın Şehit Ailesi ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği ile Ay-Şe Aydın Şehit ve Gazi Yakınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının üyelerini Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Yardımcısı Ender Vardar Nazilli Belediyesi'nin Nazilli'deki Şehit, Şehit Aileleri ve Yakınları ile ilgili etkinlik ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

        Aydın Şehit Ailesi ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin Nazilli'de şehitlerin isimlerinin Parklara verilerek ölümsüzleştirilmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a ve Nazilli Belediyesine teşekkür etti. Esin, Başkan Yardımcısı Ender Vardar'a iki şehit annesinin isteğini de iletti. Terör şehitleri Buharkent'li Orkun Alp Arslan'ın annesi Feryal Arslan ile Kuyucak'lı Şehit Üstteğmen Mehmet Esin'in 2 yıl önce merhum olan Annesi Huriye Esin tarafından oğullarının isimlerinin de bir parkta ölümsüzleştirilmesini dileklerini iletti.

        Şehit Üstteğmen Mehmet Esin eşi olan Aydın Şehit Ailesi ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin, eşinin annesinin böyle bir vasiyeti olduğunu, bu vasiyetini yerine getirirlerse kendisinin de çok mutlu olacağını belirttiği Ender Vardar'a kendilerini ağırladıkları ve yaşattıkları güzel gün için ayrıca teşekkür etti.

        (MB-Y)

        13.03.2017 17:32:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler