Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Emniyetine 3 adet araç hibe edildi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sami Dedeoğlu ve İsmail Emrah Karayel, beraberindeki Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar,m Develi Emniyet Derneğinden biri ise Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hibe edilen araçların açılışı için Emniyet Müdürlüğü önünde bir araya geldi.

        Develinin araç noktasında Kayserinin en rahat ilçeleri olduğunu belirten Başkan Cabbar ve Kaymakam Duru bu hizmetlerin Develiye getirilmesinde emeği geçen Kayseri Milletvekillerine özellikle de Sami Dedeoğlu'na teşekkürlerini iletti. Sami Dedeoğlu ise konuşmasında kazandırılan araçların Develi asayişine önemli katkı sunacağını belirterek, bu hususta fedakârlık gösteren Emniyet Derneği esnaflarına teşekkürlerini iletti. Araçlar Vekil İsmail Emrah Karayel'in dua etmesinin ardından kurdeleleri kesilerek hizmete açıldı.

        (SK)

        13.03.2017 17:53:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler