Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gülcüoğlu, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; hastane caddesi üzerinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlara tatlı ikramında bulundu.

        Başkan Şinasi Gülcüoğlu; "Şuan asfaltlama çalışmaları yaptığımız cadde ve sokaklarımız doğalgaz çalışmaları, içme suyu hattı yenileme çalışmaları, yağmur ve atık su toplama kanallarının yenilenmesi ile elektrik kablolarının yer altına alınmasından dolayı bozulmuştu. Alt yapı çalışmalarının tamamen bitmesiyle birlikte biz de bozulan yollarımızı, yapmaya devam ediyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın dualarını alabilmek, onlara layık olabilmek. İlçe Tarihimizin en büyük alt ve üst yapı yatırımları yapılıyor. Sağ olsun vatandaşlarımız yaşanan aksaklıklara sabır ve anlayış gösterdiler. Bunun içinde her bir hemşehrime ayrıca teşekkür ediyorum" dedi

        Vatandaşlarda her şeyin memleket için olduğunun bilincinde olduklarını, kendilerine düşenin ise sabretmek ve destek olmak olduğunu belirterek gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür ettiler.

        (AÖ-Y)

        14.03.2017 09:07:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler