Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahta 1978 Spor'dan anlamlı pankart

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki deprem dolayısıyla Kahta Stadyumunda oynanan Samsat Belediye Spor maçında Kahta 1978 Spor takımı "Acınız Acımızdır Geçmiş Olsun" pankartı ile çıktı.

        Kahta 1978 Spor'un 4-1 galip geldiği karşılaşma öncesinde Samsat'ta ki deprem nedeniyle "Acınız Acımızdır Geçmiş Olsun" pankartı ile çıkan sporcular büyük alkış aldı.

        Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Spor Teknik Direktörü Fedli Tepe, deprem dolayısı ile sahaya pankartla çıkarak geçmiş olsun dileğinde bulunan Kahta 1978 Spor kulübüne teşekkür etti.

        Tepe, "Kahta 1978 Spor, centilmen bir duruş sergileyerek anlamlı bir pankart ile sahaya çıktılar. Bu bizi çok mutlu etti. Kahta 1978 Spor şampiyon oldu ve kendilerine BAL Ligi yolunda başarılar diliyoruz" dedi.

        (FÇ-AHM)

        14.03.2017 09:20:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler