Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın KYK'dan "Zoru Başaranlar Kariyer Sohbetleri' etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından KYK yurtlarında barınan kız ve erkek öğrencilere yönelik "Zoru Başaranlar Kariyer Sohbetleri" etkinliği düzenlendi.

        Bartın Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Bartın Valisi Nusret Dirim ve protokol üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirmek, bireysel, sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Etkinlikte konuşan Vali Dirim, "Hayatta topluma faydalı bireyler olabilmek için bir alt yapıya ihtiyaç var. Bu donanımı da insan en güzel bir şekilde okulda kazanıyor. Okulda öğrendiklerimiz ileride yapacağımız mesleklerimizin becerisini kazandırıyor. Fakat sadece okulda öğrendiklerimiz yetmiyor. Okulda sadece teoriyi öğretiyorlar. Hayatı ayrıca öğrenmemiz gerekiyor. Bazen hayatın öğrettikleri kitap da yazanlardan çok daha farklı olabiliyor" dedi.

        Vali Dirim ayrıca sınırlı olan hayat süresince topluma, insanlara faydalı olabilmenin temel faktörünün eğitim olduğunu ifade etti. Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Vali Dirim'e seminer sonrasında KYK İl Müdürü Zafer Çakan tarafından hediye takdim edildi.

        (AY-GY-Y)

        14.03.2017 09:49:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler