Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstiklal Marşı'na coşkulu kutlama

        (Fotoğraflı)

        Adnan Aci

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı" Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.

        Fazıl Ahmet Paşa Ortaokulu Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Garnizon Komutanı Muammer Selçuk Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, veliler, öğrenciler katıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Konuşmacılar günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yaptı.

        AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt yaptığı konuşmada milletin 15 Temmuz'da olduğu gibi her zorluğun üstesinden geldiğini belirterek İstiklal Marşı'nın anlam ve önemine vurgu yaptı.

        Sinevizyon gösterisinin ardından şiirler okundu. İstiklal Marşı'nın Kabulü adlı tiyatro gösterisinin sunumundan sonra etkinlik ödül töreni ile tamamlandı.

        (ACİ-SLH)

        14.03.2017 09:54:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler