Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Erdoğan: Yarınlara umutla bakabilen hekimler görmek en büyük isteğimizdir

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

        Mesajında, sağlığın yaşam için en temel şartlardan biri ve anayasal bir hak olduğunu belirten Belediye Başkanı Erdoğan, "Özünde, karşılıksız hizmet ve fedakârlık olan mesleklerin başında hiç şüphesiz hekimlik mesleği gelmektedir. Bireylerin huzurlu, mutlu ve kaliteli bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı olmalarıdır. Sağlıklı bir yaşam ise insanoğlunun en temel hakkıdır. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. Bu durum ise sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulanmasına ve geliştirilmesine bağlıdır. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek gece gündüz demeden, her yerde ve her koşulda hayatlarını insan sağlığına adamış olan sağlık çalışanlarımız, bu zor görevi yerine getirmekte, bunu yaparken karşılık beklememektedir. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri, sağlık hizmetlerinde ulaştığı noktadır. Sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasında en büyük görev ise hekimlerimize düşmektedir. Bu kapsamda iyi eğitim almış, nitelikli, en iyi çalışma şartlarında hizmet üreten, ürettiği hizmetlerden memnun olan ve yarınlara umutla bakabilen hekimler görmek en büyük isteğimizdir. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışan sağlık personelimizin her türlü bilgi ve araç donanıma sahip, gelişmeleri takip eden, insanlara saygılı bir tutum sergilemesi son derece önemlidir. Bunun yanı sıra sağlık sistemimizin vazgeçilmez parçası olan doktorlarımız ve sağlık personelimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, onlara daha rahat çalışabilecekleri ortamların sağlanması da büyük önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; hayatlarını hayat kurtarmaya adamış, büyük bir fedakarlıkla çalışan, kutsal ve onurlu bir mesleği yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim " dedi.(MB-EFE)

        14.03.2017 10:47:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler