Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir şiirin destanı oratoryosu beğeni ile izlendi

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programında bir şiirin destanı oratoryosu ilgi ile izlendi.

        Kültür Merkezinde, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa Vali Necati Şentürk, Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, Garnizon Komutanı Per. Alb. İlhan Güneş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

        Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anmak yerine O'nu anlamanın daha önemli olduğunu belirten Vali Necati Şentürk, İstiklal Marşının Kurtuluş Savaşında zorluklar içinde büyük mücadele veren milletimizin ortak duygularının ve ortak inancının sembolü olduğunu söyledi.

        Mehmet Akif Ersoy kısa belgeselinin gösterildiği program, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunduğu 'Bir Şiirin Destanı, Bir Destanın Şiiri' adlı oratoryo ile sona erdi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        14.03.2017 11:11:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler