Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Karacoşkun'a ziyaretler sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

        7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Genel Başkanı ve gazeteci-yazar Cemal Çiftçigüzeli ile Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği Genel Başkanı Şerif Aydemir, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünde görevli bulunan Şef Abdülkerim Kalkan, Elbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ertürk, İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Kaya, İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Koyuncu, Elbeyli Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Zembilcioğlu, Şehit Abdullah Delibaş İlkokulu Müdürü Şükrü Kaygusuz, Elbeyli Anaokulu Müdürü Tuba Atar, İlim Kültür ve Medeniyet Topluluğu ile Anadolu Öğrenci Birliği Temsilcisi Melih Ay başkanlığındaki topluluk öğrencileri, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk ile yönetim kurulu üyeleri ve Kilis temsilcisi Ökkeş Taşdelen, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, Kilis Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Zafer Bilik, MHP Kilis İl Başkanı Ahmet Saltan, Kilis Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Parti Sekreteri Erkut Tosyalıoğlu ile Parti Yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        (MAD-OE-Y)

        14.03.2017 11:21:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler