Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ataç İnönü'de vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İnönü ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

        Ataç, Tepebaşı Belediyesinin hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler verirken, referandum süreci ile ilgili düşüncelerini de paylaştı. Başkan Ataç, Cumhuriyet kazanımlarının değerini iyi bilmek gerektiğini vurgulayarak; "Ülkemiz cumhuriyet rejimine, hür, demokratik parlamenter sisteme geçmek için büyük mücadeleler verdi. Bizler bugün buralarda isek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman şehitlerimizin sayesinde buralardayız" şeklinde konuştu.

        Ataç, referandum sürecine de değinerek, değişecek 18 maddenin iyi bilinmesi gerektiğinin altını çizdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç; "18 madde değiştiğinde tüm yetkiler tek bir kişiye ait olacak. Yönetimde tek yetkili kişi diye bir şey olmamalı, cumhurbaşkanlığı tarafsız bir sistem olmalı. Hayır diyenin de evet diyenin de kendine göre haklı nedenleri olabilir, ancak bu noktada değişecek olan maddeleri tüm yurttaşlarımızın bilmesi gerekiyor. Biz söylemlerimizde parti gözetmiyoruz. Her yerde sadece inandıklarımızı, doğru bildiklerimizi paylaşıyoruz. Bir kişi için değil, bir ülke için çalışıyoruz. Bu süreç sadece bir seçim değil ve bunu bir parti veya lider meselesi olarak görmek çok yanlış. Bu çok önemli bir memleket meselesi olmakla birlikte, referandum sonunda yine hep birlikte, barış içinde yaşamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (MKÖ-MET-Y)

        14.03.2017 11:49:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler