Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meram'da 2 sosyal tesis açılışa hazır

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Çomaklı ve Loras mahallelerinde yapımı tamamlanan sosyal tesisler açılışa hazır hale geldi.

        Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde yapımı tamamlanan sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. Başkan Toru, halkın ihtiyacını karşılamak üzere farklı mahallelerdeki sosyal tesis inşaatlarının devam ettiğini söyledi. Fatma Toru, "Bu kapsamda Çomaklı Mahallesi'nde halkımızın nişan ve düğünlerini yapabilecekleri çok amaçlı salon, hanımlarımızın mukabele ve kabullerini yapabileceği büyük bir salon, yine emeklilerimizin sohbet yapabilecekleri bir salon ve muhtar ofisinden oluşan sosyal tesisimiz; 2 katlı ve 700 metrekare inşaat alanına sahip. Tesisin inşaatı tamamlandı, geçici kabulleri yaptık ve iskan ruhsatları alındı ve açılış için son kontrolleri yapıyoruz" diye konuştu.

        Çomaklı Mahallesi'nde sosyal tesis ile birlikte 2 ayrı parkın da yapımını tamamlayarak bu ay içinde açılışını gerçekleştireceklerini kaydeden Toru, "Merkezden uzak mahallelerde yaşam standardını yükseltmek üzere şu ana kadar yapılmayan ve bölgenin ihtiyacı olan hem yolların düzenlemesini yapmak hem park, spor alanı, çocuk oyun alanı, okul ve sosyal tesisler olmak üzere son sürat yapım çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

        Mahallelerine kazandırdığı güzel hizmetler için Başkan Toru'ya teşekkür eden Çomaklı Mahalle Muhtarı Murat Yağız da, "Bu tesis mahallemiz için gerçekten nokta atışı bir hizmet oldu. Vatandaşlarımızın yoğun talebi doğrultusunda yapılan bu tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

        Loras Mahallesi'ndeki sosyal tesiste incelemede bulunan Başkan Toru, "Loras ve Alakova mahallelerimize hizmet verecek olan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı. İçerisinde çok amaçlı salon, nişan ve düğün salonu, kadınlarımızın, erkeklerimizin ve çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek alanlarla birlikte mart ayı içerisinde burası hizmet vermeye başlayacak. Tesisimiz; bölge halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

        (İHA-İP-Y)

        14.03.2017 11:51:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler