Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı arı gibi çalışıyor

        - Bağlar ilçesindeki mahalleleri gezen Ak Partili heyet vatandaşlarla buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet ilçeye bağlı bütün mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşuyor. Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer başkanlığında oluşturulan heyet, mahalle mahalle gezerek referandum çalışmaları yürütüyor.

        HDP'nin oy oranının yüksek olduğu Bağlar ilçesinde gidilmedik mahalle bırakmayacaklarını belirten Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, dokundukları her insanın huzur aradığını söyledi. Yıllarca girilemeyen bölgelere gidip vatandaşlarla buluştuklarını dile getiren Gezer, gittikleri her mahalleden olumlu tepki aldıklarını kaydetti. Referandum için vatandaşlarla buluşmalarını sürdürdüklerini dile getiren Gezer, bu kapsamda Fatih, Beş Nisan ve Muradiye mahallelerinde ev ziyaretleri yaparak 16 Nisan tarihinde yapılacak referandumda 'Evet' çıkmasının sağlayacağı avantajları anlattıklarını kaydetti. Ev ziyaretlerinin yanı sıra mahallelerde vatandaş ve esnafı da gezdiklerini belirten Gezer, referandumda neden evet oyu kullanılması konusunda bilgilendirmelerde bulunduklarını söyledi. Gittikleri her yerde olumlu tepki ile karşılaştıklarını açıklayan Gezer, Ak Parti'nin bugüne kadar alamayacağı kadar yüksek oranda Bağlar ilçesinden oy çıkacağına inandıklarını ifade etti.

        Gençler 'Evet' gazetelerini dağıttı

        Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer başkanlığında oluşturulan heyet mahalle ve ev ziyaretlerini sürdürürken, ilçe teşkilatı gençlik kolları üyeleri tarafından da Bağlar ilçesinde neden evet oyu kullanılmasını anlatan gazeteler dağıtıldı. Ak Parti teşkilatları tarafından bastırılan 'Evet' gazeteleri Bağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri tarafından ev ev, sokak sokak dağıtılarak vatandaşlara ulaştırılıyor.

        (İHA-AKK-Y)

        14.03.2017 12:06:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler