Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kafaoğlu, Tıp Bayramı kutladı

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi hastane yöneticilerini ziyaret ederek, doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladı.

        Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Devlet Hastanesi Hastane Yönetici Uzman Doktor Adil Ozan Gökuç ve Atatürk Devlet Hastanesi Hastane Yönetici Uzman Doktor Nazmi Başaran'ı ziyaret ederek tüm doktorlar adına anlamlı günlerini kutladı.

        Başkan Kafaoğlu; "Bu gün 14 Mart Tıp Bayramı bu vesile ile mesaimize hastanelerimizde başladık. Başhekimlerimizi ziyaret ederek onların nezdinde doktor ve sağlık çalışanı arkadaşlarımızın tıp bayramını kutladık. Hekimlerimiz bizim olmazsa olmazımızdır, her türlü zor şartlarda gece gündüz demeden 7/24 halkımıza sağlık dağıtan, şifa dağıtan, onların iyileşmesi için, sağlığı için ve mutlu olmaları için uğraşan meslektaşlarımızdır. Kutsal bir mesleği icra eden ve insana hizmet eden bir meslektir. Sağlık olmadan hiç bir şey olmaz. Her şeyin başı sağlık. Sağlık deyince de akla tabii ki hekimlerimiz geliyor. Ben tekrar hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının bayramını kutluyor, her şeyin gönüllerince olmasını diliyorum" dedi.

        Hastane yöneticileri Başkan Kafaoğlu'nu nazik ziyaretlerinden dolayı kutladılar.

        (TS-

        14.03.2017 12:09:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler