Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezinde halk müziği çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi tarafından yaşlıların günlük ihtiyaçlarını karşılamak için Emek Mahallesinde bulunan Zümrüt Park içine inşa edilen Yaşlı Merkezi çalışmalarına devam ediyor.

        Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezinde 60 yaş ve üzeri bireylerin fiziksel ve ruhsal durumlarına bağlı olarak; beceri ve el sanatları çalışmaları, sağlıklı yaşam-beslenme desteği, bireylerin hayatına anlam katabilecek programlar, kütüphane, kuaför hizmetleri, aile bireyleri ile daha iyi ilişkiler kurabilmesi için gerekli destek ile sosyal faaliyetler üzerine çalışmalar yapılıyor. Sanatsal ve kültürel faaliyetler kapsamında her çarşamba günü halk müziği çalışmaları gerçekleştiriliyor. Müzik eğitmeni gözetiminde yapılan çalışmalarda Türk Halk Müziği Korusu oluşturmayı hedeflediklerini belirten yetkililer, gerçekleştirilen bu çalışmaların vurmalı çalgılarla da destekleneceğini ifade etti. Yetkililer, yapılan çalışmaların engelli bireyler için işaret dili ile destekleneceğinin altını çizdi.

        Şehrin birçok noktasından ulaşım sağlanabiliyor

        Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezine ulaşmanın oldukça kolay olduğunu dile getiren yetkililer, Yaşlı Merkezine şehrin birçok noktasından ulaşılabileceğini söyledi. Yetkililer, Odunpazarı Belediyesi Yaşlı Merkezine gitmek isteyen vatandaşların; Emek tramvay hattı, 15-25 numaralı minibüs hattı, 48-15 numaralı otobüs hattı, 43 numaralı otobüs hattı, Şan dolmuşları Emek toplu taşıma araçlarını kullanabileceklerini belirtti..

        (İHA-MET-Y)

        14.03.2017 12:14:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler