Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çelikcan: "İstikrar üreten bir sistem için 16 Nisan'da 'evet' demeliyiz"

        - Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, ilçedeki tekstil işçileriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede faaliyet gösteren tekstil atölyelerinde çalışan işçilerle buluştu.

        Çelikcan, emekleriyle ekonomiye değer katan, üreten insanlara her zaman saygı duyduklarını belirterek, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişiklik Paketi'nin oylanacağı referandumdan evet çıkmasıyla Türkiye'nin istikrara kavuşacağını söyledi.

        AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana Türkiye'nin istikrara kavuştuğunu belirten Çelikcan "İstikrar üreten bir sistem için 16 Nisan'da evet demeliyiz" dedi.

        Özellikle genç yaştakilerin ülkemizde devam eden istikrar sayesinde hiç bir zorluk yaşamadan yaşamlarını sürdüklerini ifade eden Çelikcan, şöyle devam etti:

        "AK Parti iktidarından önceki iktidarlarda vatandaşlarımız şeker, çay, yağ, ekmek, tüp kuyruklarında beklerlerdi. Bir kriz olduğu zaman vatandaşımızın cebinde bulunan paranın yarısı buhar olup uçardı. En bariz örnek ise yazarkasa krizidir. Dolar bir anda 2 katına çıktı. Vatandaşımızın elindeki para bir anda yarıya düştü. 3 kuruş için IMF'ye yalvarır olduk. Ülkemiz çok şükür bu krizli günleri AK Parti iktidarı ile bitirdi. Ülkemizin daha hızlı karar alması, yatırımları daha hızlı yapması, istikrar için, darbelere karşı, oligarşik bürokrasiye ve milli iradeye müdahale etmek isteyenlere dur demek için 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişiklik Paketi referandumuna evet demeliyiz."

        (ADN-Y)

        14.03.2017 12:38:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler