Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılayı minik depremzedelere oyuncak dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem nedeni ile çadırlarda eğitim gören anaokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı.

        Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve Türk Kızılay'ı Ekip Başkanı İsmail Yağcı'nın da katıldığı programda onlarca çocuğa oyuncaklar dağıtılarak minik öğrenciler sevindirildi.

        Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım yaptığı açıklamada özellikle küçük çocukların depremden en az etkilenmeleri için çeşitli yollarla sevindirilmesi gerektiğini, bu amaç doğrultusunda Türk Kızılayı'nın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

        Kaymakam Yıldırım, "İlçemizde meydana gelen şiddetli depremde bütün herkes etkilendi ama çocuklar doğal olarak daha çok etkilendiler. Çocuklarımızın en az bir şekilde etkilenmelerini temin etmek için onlara sosyal aktiviteler yapmak ve çeşitli hediyelerle sevindirmek gerekir. Bu anlamda Türk Kızılayımız en iyi bir şekilde görevini yerine getirmektedir. Kendilerine ve sponsorlarına teşekkür ediyorum" dedi.

        (FÇ-AHM)

        14.03.2017 13:31:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler