Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli'de Bayırbucak Türkmenleri yararına yağlı boya resim sergisi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde Ressam Yüksel Destebaşı tarafından, Bayırbucak Türkmenleri yararına bir resim sergisi açıldı.

        3 gün süreyle açık kalacak olan sergiyi, Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve daire müdürleri ziyaret etti. Ressam Yüksel Destebaşı'nın birbirinden güzel yağlı boya resimlerinin yer aldığı sergiye, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Açılan serginin Bayırbucak Türkmenleri yararına olduğunu belirten Ressam Destebaşı, tüm Erdemli halkını destek olmaya çağırdı.

        Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise Erdemli Belediyesi olarak sanata her zaman ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, sanatın her türlüsüne kapılarının açık olduğunu söyledi.

        (KRY-Y)

        14.03.2017 14:00:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler