Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyan, tıp çalışanlarının bayramını kutladı.

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tıp mesleğine gönül vermiş tüm meslektaşları ziyaret ederek, hediyelerini takdim etti ve tüm tıp mesleği çalışanlarının bayramını kutladı.

        Başkanı İbrahim Uyan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tıp mesleğine gönül vermiş tüm meslektaşları ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Başkan Uyan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumun en önemli hedefidir. Bu nedenle hekimlik mesleği önemini hiç bir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Bir toplumun varlığı, gelişmesi, ilerlemesi insanların sağlıklı yaşam sürmeleri ile mümkündür. Çünkü sağlıklı birey gelişime ortak olur, kalkınmaya ve ilerlemeye katkı sağlar. Aynı zamanda yarınlara umutla bakan sağlık çalışanlarımızı görmek, geleceğe umutla bakan sağlıklı toplumların oluşumuna da katkı sağlar. Bu nedenle özveri ve inançla meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam eden tüm sağlık çalışanlarının bir kez daha hatırlanması için 14 Mart Tıp Bayramı büyük önem taşıyor. Büyük Önder Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözünü hatırlayarak, başta Marmaraereğlisi'nde olmak üzere, bu saygın mesleği seçerek, yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm hekimlerimizin ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar başarılarının devamını dilerim" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        14.03.2017 14:04:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler