Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak'tan başhekimlere Tıp Haftası ziyareti

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - 14 Mart Tıp Haftası münasebetiyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa ve Muratlı ilçesinde hastaneleri ziyaret etti.

        Süleymanpaşa ilçesinde Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Başhekim Erdoğan Gültekin'i, Yaşam Hastanesinde Başhekim Ekrem Çömez'i, Tekirdağ Devlet Hastanesinde Başhekim Vekili Ender Çubukçu'yu ve Muratlı Devlet Hastanesi Başhekimi Tuncay Arı'yı makamında ziyaret ederek görüşen ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Eğer bir ülkede sağlık çalışanları saldırılara maruz kalıyorsa o ülkenin ayıbıdır" dedi.

        Sağlık çalışanlarının kolay yetişmediğini, yoğun bir eğitimden sonra hazır hale geldiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İnsanın başı sıkıştığında hemen doktora gidiyor. Doktorlara ve diğer sağlık çalışanlarına büyük ihtiyaç oluyor. sağlık çalışanları çok zor şartlar altında çalışıyor, çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

        Muratlı Devlet Hastanesindeki ziyarete Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk de eşlik etti.

        (HLD-MEF-Y)

        14.03.2017 14:34:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler