Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de "15 Temmuz Şehitler Köşesi" törenle açıldı

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesi TOKİ Ortaokulunda hazırlanan 15 Temmuz Şehitleri Köşesi, mehteran gösterileri eşliğinde düzenlenen törenle açıldı.

        Avşar Mahallesi'nde bulunan TOKİ Ortaokulu'nda, 15 Temmuz'daki başarısızlıkla sonuçlanan hain darbe girişiminde yaşananların görsellerinin sergilendiği 15 Temmuz Şehitler Köşesinin açılışına AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Avşar Mahallesi Muhtarı Yasin Sümbül, çalışmaya destek veren iş adamı Rasim Erçakır, okul idarecileri, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler katıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterilerinin ardından gerçekleştirilen açılış öncesi yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyesi olarak da destek verdikleri 15 Temmuz Şehitler Köşesi ile amaçlarının 15 Temmuz gecesinde yaşananların çocuklara da unutturulmaması olduğunu belirtti.

        AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise, birlik ve beraberliğe yönelik mesajlar vererek, "Beyşehirli olarak biriz, Türkiye olarak biriz, hep beraber biriz. Çünkü bu memleketimizde, 1071'den itibaren canlarımızla, kanlarımızla bugünlere geldik ve bir milimetrekaresini dahi hiçbir haine, hiçbir düşmana bırakacak halimiz yok" dedi. İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu tarafından yapılan duanın ardından Milletvekili Babaoğlu, Başkan Özaltun Şehitler Köşesi'nin açılışını birlikte kurdele keserek gerçekleştirdi. Ardından katılımcılar şehitler köşesini gezdi.

        (ARÖ-FM-Y)

        14.03.2017 14:56:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler