Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        Hamza Alp

        ORDU (İHA) - Ünye Elele Derneği'ne özel bir okul tarafından gıda yardımı yapıldı.

        Yardım kampanyasının teslimi sırasında Elele Derneği'nin kurulduğu 2014 yılından bu güne kadar yardım eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Dernek Başkanı Adem Atik, Okul Müdürü Cihangir Şimşek, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Ünye Elele Derneği Başkanı Adem Atik, "Kuruluşumuzdan bugüne Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar'a binamızın olduğu alanın tahsisinden, kira bedeline kadar verdiği desteklerin hepsine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Ünye Kaymakamlığımızın da ilk günden bu yana çok ciddi gıda destekleri ve yardımlarıyla bugüne kadar geldik. Uğur Okullarına, verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        Okul Müdürü Cihangir Şimşek ve Ünye Elele Derneği Onursal Başkanı Hasan Durak'ın ardından konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, "Elele Derneği bize ilk olarak geldiğinde hiç düşünmeden kendilerine faaliyet gösterdikleri alanı tahsis ettik. Dernek şu anda 300 kişiye günlük sıcak yemek veriyor. Bizim Askıda Ekmek projemizle hemşehrilerimiz gidip sıcak ekmeklerini alıp, diğer taraftan da buradan sıcak yemeklerini almak suretiyle ihtiyaçlarını gidermiş oluyorlar. Böylece alan el ile veren eli buluşturmuş oluyoruz. Bugün geleceğimizin emanetçisi olan çocuklarımızın da aynı duyarlılıkta olmasından son derece memnunuz" ifadelerini kullandı.

        (HA-SLH-Y)

        14.03.2017 16:19:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler