Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaduman, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

        (Fotoğraflı)

        Ömer Tekcan

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

        Karaduman mesajında şu düşüncelere yer verdi; "İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Bu nedenle doktorluk mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak hep kabul görmüştür. Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, bu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve diğer tüm sağlık çalışanlarının "14 Mart Tıp Bayramı"nı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim."

        (ÖMR-OA-Y)

        14.03.2017 16:20:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler