Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık Devlet Hastanesi Tıp Bayramı'nı yemekle kutladı

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Devlet Hastanesi idaresi Tıp Bayramı'nı hastane yemekhanesinde düzenlediği bir öğle yemeği ile kutladı.

        Başhekim Vekili Hamit Çetin'in öncülüğünde; Hastane Müdürü Yunus Kıyak ve hastane idarecileri tarafından düzenlenen yemekte; İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülçin Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Garnizon Komutan vekili

        İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Aydın Birdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ve daha bir çok daire amiri hazır bulundu.

        Hastane personelinin de katıldığı öğle yemeğinin ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülçin Nazlı, Tıp Bayramı'nın Ayvalık başta olmak üzere Türkiye ve dünya genelindeki hekimlerle, tüm sağlık personeli hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

        (SS-UGR)

        14.03.2017 16:23:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler