Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pasur Belediyespor galibiyete odaklandı

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yeni kurulan Pasur Belediyespor, yarın Diyarbakır Vahit Cemil Serhadlı sahasında oynayacağı Licespor maçı hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamlayarak galibiyette odaklandı.

        Kulp Belediyesi halı saha tesislerinde Teknik Direktör Şehmus Tekin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Kulüp Başkan Yardımcısı Nimet Taş, hafta boyunca tüm planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını söylerken oyuncularının performanslarından memnun olduğunu belirtti.

        Rakiplerinin iyi bir takım olduğunu dile getiren Pasur Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Şefik Şeker, "2. lig Amator B grubunda mücadele etmekteyiz ve grubumuzun liderliği peşinden koşacaksak bu maçı kazanmak zorundayız. Bu bir gerçek. Bu maçı kazandığımız taktirde iddiamız grup liderliği doğrultusunda devam eder. İlk maç olması sebebiyle seyircilerimizin desteğine de açıkçası ihtiyacımız var, bütün taraftarlarımızı da özellikle bu maça bekliyoruz" dedi.

        Kulüp Başkanı Cihan Sarı da takımın yaptığı antrenmanda yer alarak teknik heyet ve oyuncularla yakından ilgilendi. Sarı, "Her zaman yanınızdayız. Licespor maçında istediğimiz sonuca ulaşacağımıza inanıyorum. Ekibime güveniyorum" diye konuştu.

        Bu arada, kırmızı-yeşil formayla sahaya çıkacak olan Pasur Belediyespor, Licespor maçının yarın saat 13.00'da Vahit Cemil Serhadlı sahasında oynanacağı belirtildi.

        (MT-AKK-S)

        14.03.2017 16:24:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler