Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya standına Ruslar'dan büyük ilgi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Rusya'nın başkenti Moskova'da bugün açılan ve Rusya'nın en büyük turizm fuarı olarak adlandırılan MITT Moskova Turizm Fuarı'ndaki Alanya standı büyük ilgi görüyor.

        Alanya heyeti, yaklaşık 50 metrekarelik özel tasarlanmış Alanya standında Rus ziyaretçilere ve dünyanın dört bir yanından katılan acentecilere Alanya'yı tanıtmaya başladı. Yoğun ilgi gören Alanya standına, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'le birlikte ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve bazı STK temsilcileri de destek veriyor.

        Moskova'daki Alanya standında, Alanya'ya özgü hediyelikler, broşür, çanta, bileklik, notluk, kalem, magnet gibi hediyeliklerin yanısıra Alanya ipeğinden yapılan yaka iğneleri ve broşlarda yeralıyor. Özellikle Ruslar Alanya ipeğinden broş ve hediyeliklere büyük ilgi gösterdi. Bugün açılan ve 16 Mart'a kadar açık kalacak fuarda Başkan Yücel, turizmin canlandırılması için yapılan tanıtım çalışmalarının yanı sıra resmi temaslarda da bulunacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        14.03.2017 16:25:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler