Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulancak Belediyesi'nden bahar temizliği

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, başlattığı bahar temizliği kapsamında şehrin birçok noktasına el attı.

        Pek çok bölgede temizlik harekatı başlatan Belediye ekiplere ayrılıp şehrin farklı bölgelerine dağılan temizlik ekipleri köşe bucak temizlik yapıyor. Temizlik ekipleri çöp toplama ve mıntıka temizliğinin yanında konteynerleri ilaçlı su ile yıkayarak dezenfektasyonunu da sağlıyor. Ayrıca cadde ve sokaklar İtfaiye Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışma yapılarak suyla yıkanıyor.

        Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar "Temizlik işleri ekibi olarak cadde, meydan ve toplu yerleşim alanlarında çöp ve evsel atıkların temizliğini yapıyoruz. Şu an ise kışın cadde ve sokaklarda biriken çamurları kör noktalarda oluşan kirlilikleri tazyikli su ile temizlemeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da gelişi güzel yerlere çöp atmamalarını ve İlçemizde çöpler akşam toplandığı için çöplerini akşam çıkartmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

        (AB-ÖS-Y)

        14.03.2017 16:35:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler